Braşov: Lucescu şi Stelea, final de drum! (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La ultima lor prezenţă la FC Braşov, Răzvan Lucescu şi Bogdan Stelea au încheiat sezonul cu o victorie. FC Braşov a învins în ultima etapă a Ligii 1, pe Poli Timişoara, cu 1-0, prin golul marcat de Hadnagy. Vedeţi GALERIA FOTO aici.

„Galben-negrii” şi-au respectat statutul de grupare invincibilă pe propriul teren şi au bifat un ultim succes, la meciul de despărţire al lui Răzvan Lucescu. Într-o seară în care fotbalul a trecut pe planul secund, suporterii au umplut Stadionul „Tineretului”, aplaudându-l minute în şir pe Bogdan Stelea, cel care, la finalul unei cariere de 23 de ani, a pus aseară ghetele în cui. Entuziasmul publicului s-a transpus şi pe teren, iar FC Braşov a evoluat după chipul şi asemănarea lui Lucescu jr, cu determinare şi ambiţie. Chiar dacă braşovenii au fost dominaţi în multe momente ale jocului, Stelea a fost exact şi a blocat perfect acţiunile ofensive ale bănăţenilor, care au pierdut sub Tâmpa după şapte ani. Golul a venit pe finalul meciului, în urma unui meleu creat în careu, Atila Hadnagy a trimis în poarta goală din trei metri. Disputa de aseară a fost ultima pentru Paolo Adriano la FC Braşov, acesta aflându-se la final de contract.

Emoţiile selecţionerului


La finalul partidei, vizibil afectat de despărţirea de „stegari”, Răzvan Lucescu a subliniat: „Este o poveste frumoasă aventura de la Braşov. La această echipă m-am simţit fericit cu adevărat şi oricând o să mă întorc cu plăcere”. Totodată, în semn de recunoştinţă pentru întreaga lui carieră, Bogdan Stelea a primit la finalul partidei, din partea clubului, o plachetă, fiind ovaţionat de publicul braşovean, într-o atmosferă de mare sărbătoare, care a inclus şi jocuri de artificii. „Bogdan a fost un mare jucător şi a dat multe acestui vestiar. El şi-a început cariera cu tatăl meu şi a terminat-o cu mine, iar acum ne aşteaptă o nouă provocare la echipa naţională”, a conchis Lucescu jr. Acesta a folosit formula de echipă: Stelea – Oros, N. Constantin, Abrudan (61 Cristescu), Cr. Ionescu – Roman, Paolo Adriano, Măldărăşanu, C. Munteanu (90 B. Nicolae) – Ilyes – Sburlea (73 Hadnagy).

„Vamă”, tentat să continue


La finalul confruntării, preşedintele „stegarilor”, Dinu Gheorghe, vorbea despre viitorul grupării de la poalele Tâmpei: „Este o mare sărbătoare atât pentru echipă, cât şi pentru întregul oraş. Sper să avem un an mai norocos în sezonul viitor. Am demonstrat că avem valoare. La Braşov au pierdut Timişoara, Dinamo şi Steaua. Este o mare mândrie că am reuşit să rămânem invincibili pe propriul teren. Dacă facem un play-off între primele nouă grupări ale clasamentului, FC Braşov ar împărţi prima poziţie cu Unirea Urziceni. Mă simt foarte bine la Braşov şi-mi doresc să rămân aici, totul este să se dorească performanţă. Fără susţinere, această echipă nu va supravieţui”.

Avem informaţii de la patron că Dinu Gheorghe va rămâne la FC Braşov

Mihai Roman
FC Braşov

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite