Braşov: Răzvan Lucescu, misiune încheiată!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răzvan Lucescu îşi va încheia în această seară misiunea la FC Braşov, urmând să încheie un ciclu de doi ani, perioadă de timp în care a scos din anonimat o formaţie care se zbătea la mijlocul clasamentului ligii secunde. Partida FC Braşov - Poli Timişoara va fi transmisă livetext pe site-ul www.adevarul.ro.

Diseară, de la ora 20.00, „galben-negrii” vor da replica grupării Poli Timişoara, trupă care încă mai speră la adjudecarea titlului de campioană, duelul contând pentru ultima etapă a Ligii 1 la fotbal. Deşi mai au doar şanse pur teoretice la campionat, bănăţenii sunt obligaţi să învingă la poalele Tâmpei. Astfel, în eventualitatea în care Unirea Urziceni va pierde cu Steaua, iar TAS-ul le va înapoia cele şase puncte, timişorenii vor termina pe primul loc.

Confruntare orgoliilor


Ţinând cont de faptul că FC Braşov s-a dovedit imbatabilă pe propria arenă în acest sezon, misiunea bănăţenilor va fi cu atât mai dificilă. În plus, „stegarii” au de răzbunat cea mai mare umilinţă suferită în acest sezon, fiind înfrânţi în tur cu 0-4. În plus, disputa de diseară va consemna două mari despărţiri. În primul rând, Lucescu jr se va despărţi de braşoveni, urmând să se dedice în totalitate echipei naţionale, în timp ce Bogdan Stelea, care este anunţat titular, va pune ghetele în cui după confruntarea de astăzi. Aşadar, sunt toate premisele să asistăm la un meci încrâncenat, în care „galben-negrii” îşi vor da viaţa pe teren, ştiută fiind ambiţia lui Lucescu jr, care va dori să aibă parte de un „happy-end”. Nu în ultimul rând, chiar dacă şansele sunt aproape infime, braşovenii mai pot prinde pe ultima sută de metri un loc de Europa League.

Finalul perfect

Chiar dacă nu se va putea baza pe aportul fotbaliştilor Rui Duarte, Buga, Voicu (accidentaţi) şi Surdu (suspendat), selecţionerul Răzvan Lucescu este optimist înainte duelului cu Poli Timişoara. „Vom întâlni un adversar foarte bun, cu un lot puternic şi jucători de certă valoare. Noi suntem hotărâţi să facem un meci mare şi să ne adjudecăm victoria. Avem mai multe motive pentru care ne dorim cele trei puncte. În primul rând, este ultimul joc pentru Bogdan Stelea şi ne dorim să-i facem o surpriză plăcută. Apoi, şi eu îmi vreau enorm să plec de la Braşov cu o victorie în palmares. Nu în ultimul rând, trebuie să dăm totul pe teren întrucât mai avem şanse, chiar dacă sunt minime, să prindem cupele europene. Toată echipa este conectată la acest meci”, a subliniat Lucescu jr.

De remarcat că meciul FC Braşov - Poli Timişoara ar putea fi ultimul pentru preşedintele „stegarilor”, Dinu Gheorghe, cel care ar putea ajunge de mâine la Steaua Bucureşti.

FC Braşov: 16. Stelea - 15. Oros, 4. Abrudan, 23. N.Constantin, 3. Ezequias - 14. Roman, 6. P.Adriano, 27. Măldărăşanu, 7. C.Munteanu - 10. Ilyeş - 21. Sburlea

: 1. Coman - 19. B. Nicolae, 9. Hadnagy, 12. Cr. Ionescu, 17. Dedu, 18. M. Cristescu, 25. Senin

FC Timişoara: 29. Pantilimon - 30. Bădoi, 16.Luchin, 6. Nimombe, 3. Latovlevic - 7. Stancu, 28. Cisovsky, 8. Vrsici, 10. Artiom Karamian - 9. Parks, 18. Bucur

: 99. Taborda, 20. Maxim, 17. Borbely, 31. Abiodun, 25. Curtean, 23. Amuneke, 11. Arman Karamian

: Alexa, Scutaru, Brezinsky, Goga (accidentaţi), Magera (suspendat)

Augustus Constantin - Eduard Dumitrescu, Eduard Ungureanu - Cristina Dorcioman.

Mircea Salomir, Alexandru Boc.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite