Braşov: Viorel Moldovan: "Răzvan Lucescu ne-a purtat noroc"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultima partidă a etapei a XII-a din Liga I la fotbal, FC Braşov a învins, pe propriul teren, cu 2-0, pe Pandurii Târgu Jiu. VEDETI AICI DESFASURAREA LIVETEXT A PARTIDEI

Pe finalul unei prime reprize anoste, în care fotbaliştii au îngheţat pe teren, Marius Măldărăşanu a deschis scorul, punctând printr-o lovitură de cap din cinci metri. La 15 minute de la reluare, abia intrat pe teren, Robert Ilyes a majorat diferenţa. Acesta l-a executat pe Stanca, învingându-l pe portarul gorjenilor cu un şut superb, de la aproape 30 de metri, direct în vinclu.

Oaspeţii puteau reveni în joc două minute mai târziu, dar Dani Coman a apărat penalty-ul obţinut şi executat de Raskovic. Până la final, de consemnat ar mai fi doar ratarea lui Roman din minutul 88, care l-a luat la ţintă pe Stanca, din cinci metri.

"Important este că am luat cele trei puncte. Aveam mare nevoie de ele, iar victoria a fost singurul nostru obiectiv. Am întâlnit un adversar incomod, greu de manevrat, dar îmi felicit băieţii pentru victoria obţinută. A contat enorm că am marcat înainte de pauză, întrucât băieţii au intrat cu moral bun la cabine.

Am încercat să menajez unii jucători de bază, dar în acelaşi timp am dorit să dau credit şi fotbaliştilor care au evoluat mai puţin în acest sezon. Trebuie să învingem obligatoriu şi pe Unirea Urziceni. Mă bucur că Răzvan Lucescu ne-a purtat noroc şi îl mai aşteptăm la meciurile de pe propriul teren", a subliniat tehnicianul braşovenilor, Viorel Moldovan.

La rândul său, antrenorul gorjenilor, Liviu Ciobotariu, a punctat: "A fost un joc spectaculos şi felicit echipa adversă pentru victorie. Am încercat să scoatem un rezultat pozitiv, dar nu am reuşit mai multe. Am avut câteva ocazii la 0-0, iar la 2-0, dacă înscriam din penalty reveneam în joc. Cu mai multă atenţie, poate reuşeam să marcăm şi noi".

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite