Braşov: Concert Loredana în Kasho Club (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Concert Loredana în Kasho Club (VIDEO)
Braşov: Concert Loredana în Kasho Club (VIDEO)

Originala solistă Loredana Groza va susţine, sâmbătă seară, la ora 23.00, în Kasho Club, din complexul My Place, un concert de promovare al celui mai nou album, intitulat „Sundance“.

Născută la Oneşti, pe 10 iunie 1970, Loredana a ajuns una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică din România. De-a lungul carierei, a reuşit să-şi atragă mii de fani din toate colţurile ţării. Talentul şi dinamismul i-au adus artistei numeroase premii şi trofee, precum Marele premiu al Festivalului de la Bucureşti din 1991, Trofeul pentru cea mai bună melodie la Festivalul Mamaia din 1992, iar cel mai recent este premiul „Radio România pentru artistul anului“, obţinut în luna martie a anului trecut.

La evenimentul muzical de la Braşov sunt invitaţi toţi fanii celebrei artiste, care doresc să asculte melodiile de pe noul album „Sundance“. Albumul cuprinde 13 piese pline de energie şi culoare, precum „Dance Or Die“, „Midnight Affaire“, „Like a Rock Star“ şi „Sundance“.

Pe lângă piesele de pe noul album, la concertul de la Braşov, Loredana va interpreta şi alte single-uri célèbre, cum ar fi  „Bună seara, iubite“, „ZigZaga“, „Inimă de ţigan“ şi „O fată singură în noapte“. Preţul biletului pentru concert este de 20 de lei.

Urmăriţi videoclipul „Like a Rock Star“ semnat de Loredana.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite