„Liniuţe“ legale pe Şoseaua Cristianului FOTO şi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bolizii cu sute sau mii de cai putere s-au întrecut pentru supremaţie
Bolizii cu sute sau mii de cai putere s-au întrecut pentru supremaţie

Amatorii de senzaţii tari au putut urmări pe parcursul zilei de astăzi un adevărat show al bolizilor auto, în cadrul competiţiei King of Europe Dragster 2011, disputată în premieră în România

Motoarele turate la maximum şi fumul produs de cauciucurile încinse au fost la ordinea zilei, astăzi, pe Şoseaua Cristianului. Aproape 100 de bolizi, cu puteri cuprinse între 600 şi 1.500 de CP, s-au întrecut pentru supremaţie într-o competiţie de accelerare pe 402 metri.

Chiar dacă din exterior păreau autoturisme normale sau chiar „aspirante" la programul „Rabla", motoarele acestora au dovedit contrariul, fiind special modificate pentru cursele de accelerare, atingând viteze şi de peste 200 de kilometri la oră, în funcţie de capacitate.

În acest Vokswagen Golf  au fost investiţi cam 30.000 de euro, dar cu un motor de trei litri modificat, acum are o putere de 500 de cai. Consumul ajunge şi la 20 de litri la sută, la o astfel de cursă", ne-a spus Laurenţiu, cel care s-a ocupat de modificare unui VW Golf 4.

Bolizii cu sute sau mii de cai putere s-au întrecut pentru supremaţie

Click pe poze pentru mai multe imagini de la competiţie

Competiţia se va încheia astăzi la ora 19.00, când se vor acorda premii pentru cele mai bune maşini cu tracţiune faţă, tracţiune spate şi tracţiune integrală, dar şi pentru cele mai bune vehicule europene, în funcţie de tipul de combustibil utilizat.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite