Linie de autobuz directă între Gară şi Timişul de Jos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autobuzele de pe linia 17 vor avea capăt la gară. Foto: Arhivă
Autobuzele de pe linia 17 vor avea capăt la gară. Foto: Arhivă

Linia 17 barat îşi va schimba traseul începând de luni. Astfel, autobuzele vor pleca în continuare de la Benzinăria Petrom din Timişul de Jos, dar îşi vor prelungi traseul până la Gara Braşov. Şi autobuzele de pe linia 37 îşi vor modifica programul.

Traseul parcurs de autobuzele de pe linia 17 barat va fi următorul: Gara CFR Braşov - B-dul. Gării - B-dul. Al. Vlahuţă - B-dul. Saturn - Calea Bucureşti - DN 1 - Benzinărie "Petrom" Timişul de Jos. Returul va fi efectuat pe aceeaşi rută.

În cursul zilelor lucrătoare, prima cursă va pleca la ora 5.34 din capătul de linie Gara CFR Braşov, iar ultima cursă va sosi în acelaşi capăt de linie la orele 21.51. Cursele pe linia 17 barat se vor efectua în cursul zilelor lucrătoare cu o frecvenţă de 70 de minute. Sâmbăta şi duminica, prima cursă pleacă din capătul de linie Gara CFR Braşov la ora 8.00, iar ultima cursă se finalizează în acelaşi capăt de linie la orele 18.07. Orarul complet al autobuzelor de pe linia 17 barat poate fi consultat pe site-ul www.ratbv.ro, în secţiunea "Trasee şi orare", începând cu data de 15.10.2011. De asemenea, RAT Braşov va afişa noul orar de circulaţie în toate staţiile de pe traseu.

De asemenea, la solicitările unor grupuri de elevi ce locuiesc în cartierul Craiter, orarul liniei 37 se va modifica începând cu data de 17.10.2011, pentru a facilita deplasarea tinerilor către unităţile şcolare. Noul orar va fi afişat în staţii şi pe si site-ul www.ratbv.ro, în secţiunea "Trasee şi orare", începând cu data de 15.10.2011.   

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite