Braşov: Licitaţiile pentru parcări au aprins spiritele la Primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Licitaţiile pentru parcări au aprins spiritele la Primărie
Braşov: Licitaţiile pentru parcări au aprins spiritele la Primărie

Bătaie pe parcări, astăzi, la Primăria Braşov. Sute de locuitori ai străzilor Mircea cel Bătrân şi Griviţei au luat cu asalt Primăria Braşov pentru a obţine un loc de parcare.

Un braşovean „a luat foc” la auzul veştii că nu poate participa la niciuna dintre licitaţiile pentru atribuirea locurilor de parcare. Omul a fost informat că îi lipsesc anumite documente şi acest lucru l-a scos rău din sărite. A început să urle şi să înjure autorităţile şi a fost nevoie de intervenţia Poliţiei Comunitare pentru a-l evacua pe individ din sala de şedinţe. Mai mult, pentru că de paza Primăriei Braşov se ocupă doar un singur agent al Poliţiei Comunitare, care nu i-a făcut faţă scandalagiului, a fost de nvoie de intervenţia a încă trei agenţi pentru ca bărbatul să poată fi scos din sală.

1.500 de lei pe o parcare


Trecând peste incidentul neplăcut, autorităţile au continuat atribuirea parcărilor, chiar dacă în sală de-abia se mai putea respira, fiind prezente peste 300 de persoane. Colac peste pupăză, majoritatea participanţilor au rămas cu siguranţă blocaţi la auzul rezultatului unei licitaţii: 1.500 de lei pentru un loc de parcare.

Distribuirea celor peste 5.000 de parcări se va face până în data de 31 august la Braşov. Tarifele aprobate de Consiliul Local în parcările de reşedinţă se aplică după patru zone ale oraşului şi înseamnă 156 lei /an pentru zona A, 144 lei /an pentru zona B, 132 lei /an pentru zona C şi 120 lei /an pentru zona D.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite