Braşov: Licitaţie caritabilă pentru pacienţii Hospice Casa Speranţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Licitaţie caritabilă pentru pacienţii Hospice Casa Speranţei
Braşov: Licitaţie caritabilă pentru pacienţii Hospice Casa Speranţei

După Raliul Sibiului desfăşurat în acest an, piloţii şi copiloţii participanţi la concurs şi-au donat căştile, combinezoanele sau mănuşile pentru licitaţia caritabilă care se desfăşoară online. Scopul acesteia este strângerea de fonduri pentru Fundaţia „Hospice Casa Speranţei”, Braşov.

Începând din 21 iulie, s-a dat start licitaţiei, iar pe site-ul oficial www.raliulsibiului.ro au fost postate toate obiectele donate. Printre donatori se numără cei doi invitaţi speciali la cea de-a V-a etapă a Campionatului Naţional de Raliuri, Simon Jean-Joseph şi Philippe Bugalski care au donat cămăşile lor de echipă, Bogdan Marişca a donat mănuşile cu care a ieşit campion în 2005, combinezonul cu care a concurat în sezoanele 2007 – 2008 şi prima cupă de campion pe care a câştigat-o în 2000 la grupa N. Marco. Alex Filip a donat mănuşile primite cadou de la Philippe Bugalski şi cămaşa de echipă din 2008, Tempestini a donat combinezonul cu care a concurat prima oara în România, Edwin Keleti şi-a donat jacheta de campion al Cupei Dacia din 2008, iar copilotul său, Victor Ponta a donat combinezonul cu care a castigat titlul anul trecut. De asemenea, amatorii de senzaţii tari au posibilitatea de a licita pentru un loc în dreapta piloţilor Marco Tempestini, Bogdan Marişca şi Alex Filip, la shakedownul pentru următoarea etapă din Campionatul Naţional de Raliuri.

Valoarea de licitaţie a obiectelor depăşeşte 22.500 de lei, iar cel mai valoros obiect donat este o maşină de curse, model Nissan Micra care are un motor de 1,4 litri şi 100 CP. Maşina este ideală pentru debutanţii din Campionatul Naţional de Viteză în Coasta sau Campionatul de Slalom Paralel. Preţul de pornire al licitaţiei pentru aceasta maşină este de 4.000 de euro. Absolut toate obiectele poartă autografele campionilor.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite