Liceul „Şenchea“ din Făgăraş, în sărbătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Expoziţii de fotografie, concursuri de baschet feminin, meciuri de fotbal între profesori şi elevi şi petreceri în aer liber sunt doar câteva dintre evenimenetele din această săptămână, de la liceul din Făgăraş.

Potrivit bzf.ro,  liceul va fi în sărbătoare până sâmbătă, 21 mai. Mâine, începând cu ora 12:30, se va desfăşura un concurs interliceal de baschet feminine, joi, 19 mai, elevii vor prezenta tot felul de proiecte în care trebuie să se regăsescă viziunea lor asupra liceului în care învaţă în viitor, dar şi idei de înfrumuseţare a instituţiei.

Vineri 20 mai, elevii liceului le vor prezenta viitorilor absolvenţi de gimnaziu, oferta educaţională, dar şi un spectacol al formaţiilor artistice.

Ultima zi a sărbătorii liceului va fi sâmbătă, 21 mai, când începând cu ora 10:00, va avea loc constituirea „Clubului Absolvenţilor Şenchea", lansarea imnului şcolii, un joc de fotbal între cadre didactice şi elevi, jocuri şi concursuri distractive, dar şi o expoziţie cu vânzare de produse proprii de patiserie. Zilele liceului Şenchea se va încheia cu „Party Şenchea", adică o discotecă în aer liber.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite