Liceeni braşoveni, provocaţi la un concurs de dezbateri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concursul „Arena opiniilor" este organizat de senatorul Florian Staicu, în parteneriat cu Rotary Club Braşov. Elevii se pot se pot înscrie până pe data de 31 martie, iar câştigătorul se va alege cu suma de 1.000 de euro.

Concursul se va desfăşura în două etape şi ca cuprinde dezbateri de tipul „pro şi contra" între echipe şi prezentarea de discursuri.
„Într-o societate în care dialogul constructiv pierde tot mai mult teren în faţa atacurilor brutale lipsite de argumente obiective, organizarea competiţiei «Arena Opiniilor» încurajează creativitatea şi spontaneitatea liceenilor, în cadrul unor dezbateri dinamice. Ideea acestui concurs s-a născut din dorinţa de a le oferi tinerilor o nouă abordare asupra adevăratelor valori morale şi de a le crea oportunitatea de a se face auziţi. Aceştia trebuie să descopere că diplomaţia şi dialogul reprezintă cheia unei abordări de succes în orice domeniu. Sper ca acest premiu, pe care îl acord din suflet şi îl consider o investiţie în această generaţie tânără, extrem de valoroasă, să fie suficient de motivant şi să atragă cît mai mulţi participanţi, care să se implice total şi să ne ofere dezbateri de cea mai bună calitate", a declarat iniţiatorul concursului, citat de Monitorul Expres. Pe lângă premii, toţi participanţii vor putea face o vizită la Palatul Parlamentului.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite