Leii, reptilele şi elefanţii au invadat Braşovul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circul „Americano" are un program cu totul nou şi se află într-un turneu ce cuprinde Germania, Ungaria, Serbia, Croaţia şi România.

Dresurile de animale sunt principala atracţie la spectacolele „Americano 2010", care se desfăşoară la Braşov până în data de 2 mai. În acest an artiştii circului prezintă un program cu totul nou.

Principala atracţie o reprezintă elefanţii, leii senegalezi, cămilele, şerpii şi crocodilii dresaţi. Vedeta circului este elefantul Bibi, în vârstă de 30 de ani.

Dresurile leilor senegalezi şi ale reptilelor sunt realizate de Arkan, un român care îşi riscă viaţa în fiecare spectacol. Cel mai tensionat moment, prin care trece dresorul este cel al prezentării cobrei regale, un şarpe foarte periculos, căruia nu i-a fost scos veninul.

Distracţie pentru cei mici

Alte animale ale căror giumbuşlucuri îi vor încânta pe micuţii prezenţi la spectacole, sunt pisicile care sar prin foc, porumbeii care se legană, porcuşorii de guineea şi căţeii.

Din spectacol nu lipsesc nici demonstraţiile de mobilitate şi echilibristică. Nu lipseşte nici clovnul care îi binedispune întotdeauna pe cei prezenţi în sală.

Spectacolele durează  câte două ore şi preţurile sunt de 30 de lei pentru adulţi şi 20 de lei pentru copii. Circul este instalat în Bartolomeu, lângă Stadionul Municipal. Spectacolele au loc zilnic de la ora 18.00, iar sâmbăta şi duminica se mai adaugă un spectacol şi de la ora 15.00. 

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite