Braşov: Viorel Moldovan: „Ne putem califica în Europa League cu lotul actual”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Viorel Moldovan: „Ne putem califica în Europa League cu lotul actual”
Braşov: Viorel Moldovan: „Ne putem califica în Europa League cu lotul actual”

Numit luni în funcţia de antrenor principal la FC Braşov, Viorel Moldovan a condus trei şedinţe de pregătire ale „stegarilor” şi este mulţumit de rezultate.

„Vio” este satisfăcut de lotul pe care îl are la dispoziţie şi este convins că FC Braşov poate termina pe un loc de cupă europeană la finalul sezonului competiţional, fără achiziţii suplimentare.

Cunoşteam echipa dinainte să ajung la Braşov. Ştiam că există un grup unit aici, care a obţinut performanţe importante sub comanda lui Răzvan Lucescu. Am găsit în primul rând o formaţie organizată, cu jucători experimentaţi, care vor avea un aport decisiv în adjudecarea partidelor cu miză. Alături de fotbaliştii cu experienţă avem un grup de câţiva tineri fotbalişti, de mare valoare, cum ar fi Sburlea, Abrudan sau Roman.  La Braşov există combinaţia perfectă dintre tinereţe şi maturitate. Sunt convins că putem realiza lucruri importante. Am sub comandă sportivi de o mare calitate umană şi profesională. Avem toate ingredientele pentru a ne atinge obiectivul propus, calificarea în Europa League”, a subliniat actualul tehnician al braşovenilor.

Prietenul jucătorilor

Viorel Moldovan nu se consideră un tehnician exigent, iar în viziunea lui, relaţia antrenor-jucător trebuie să se bazeze în primul rând pe respect reciproc. „Nu-mi place să fiu un tehnician-dictator. Jucătorul trebuie să se simtă bine la antrenamente, nu să se pregătească de frică. Însă, în acelaşi timp, este important ca fotbaliştii să se antreneze cu profesionalism, determinare şi să dea totul pe teren. Numai astfel putem ajunge la rezultatele mult aşteptate. Pot să fiu şi prietenul elevilor mei, dar cu anumite limite”, este de părere Moldovan.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite