Lăutarul unui local din Centrul Civic a fost bătut de clienţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incidentul a avut loc într-un local din Centrul Civic Foto.arhivă
Incidentul a avut loc într-un local din Centrul Civic Foto.arhivă

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 25 octombrie şi poliţiştii spun că agresiunea a avut loc pe fondul consumului de alcool.

Şapte braşoveni, cu vârste cuprinse între 18 şi 36 de ani, au mers, în urmă cu două nopţi, să se distreze într-un local din Centrul  Civic. După ce au băut bine, clienţii s-au luat de personalul barului, iar victimă le-a căzut chiar lăutarul.

„În urma conflictului, unul dintre angajați a fost agresat fizic, fiind transportat la spital pentru îngrijiri,iar grupul agresor a fugit din local. Polițiștii au reușit să depisteze, la scurt timp de la sesizare, pe strada Mihail Kogălniceanu, grupul respectiv, format din șapte brașoveni cu vârste cuprinse între 18 și 36 ani, toate persoanele fiind conduse la sediul secției de poliție. În urma cercetărilor efectuate a fost identificat agresorul, un tânăr de 25 ani din grupul respectiv,care a fost reținut de polițiști pentru comiterea infracțiunilor de  ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, precum și lovire şi alte violenţe", a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Suspectul a fost prezentat magistraților brașoveni, cu propunere de arestare preventivă, iar instanța a emis pe numele lui mandat de arestare pe 15 zile. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite