Lăcătuş: În faţa braşovenilor, trebuie să avem o agresivitate dusă până la limita regulamentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Lăcătuş
Marius Lăcătuş

Antrenorul echipei FC Vaslui, Marius Lăcătuş, le-a transmis elevilor săi să fie agresivi în partida de joi, cu FC Braşov, din semifinalele Cupei României, apreciind că în meciul tur nici braşovenii nu au fost "mieluşei".

"Trebuie să avem o agresivitate dusă până la limita regulamentului, pentru că nici cei de la Braşov nu au fost mieluşei în tur şi nu ne-au primit cu flori. Nu contează cum, noi trebuie să ne calificăm în finală. Poate la prima vedere, Braşovul pleacă cu prima şansă, însă noi trebuie să întoarcem calculele hârtiei. Am pierdut cu 0-1 în tur şi nu ne mai permitem să facem greşelile din acel meci. Trebuie să fim mult mai periculoşi în faza ofensivă, ţinând cont că avem nevoie de cel puţin un gol. Apoi, ne vom mări avantajul astfel încât să jucăm cu trofeul pe masă", a declarat, miercuri, Marius Lăcătuş.

Tehnicianul a mai adăugat că FC Vaslui este pregătită şi pentru prelungiri şi lovituri de la 11 metri, dacă va fi cazul. "Evident că, în momentul în care ajungi la acest nivel al competiţiei, eşti pregătit pentru orice, inclusiv pentru prelungiri şi lovituri de la 11 metri. Noi vrem însă să tranşăm totul în 90 de minute", a conchis Lăcătuş.

FC Vaslui va întâlni joi, pe teren propriu, formaţia FC Braşov, în manşa secundă a semifinalelor Cupei României. În tur, FC Braşov s-a impus cu scorul de 1-0.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite