Facturi care bat pensia, la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câţiva locatari din cartierul braşovean „Astra" s-au trezit cu facturi cuprinse între 700 şi 900 de lei la întreţinere, pe luna decembrie.

Anomaliile au apărut în cazul apartamentelor în care proprietarii au instalate repartitoare. Locatarii spun că facturile au început să fie tot mai mari în lunile de iarnă şi că mulţi dintre ei nu vor avea cum să le plătească.

Aşa ceva nu s-a mai pomenit! Şi cheltuielile comune le plătim foarte mult, peste o sută de lei, pe lună, de familie, deşi avem centrală, iar în scara blocului nu este nici un calorifer. Sunt vecini care au plătit 700 sau 900 de lei facturile din decembrie. Vecina care s-a trezit cu 700 de lei de plată, nu încasează atâta pensie", a spus Niculae Todoran (foto), unul dintre locatari.

Problema este creată de repartitoare. Aşa am păţit şi eu anul trecut şi am ales să renunţ la ele. Acum mă încălzesc doar cu ţevile care trec prin casă, dar măcar nu mai am cum să mă trezesc cu sume astronomice la întreţinere", a spus Ana Şaita, o altă locatară.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite