Braşov: LIVETEXT FC Braşov - Unirea Tărlungeni 6-0 / Rezultat final

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: LIVETEXT FC Braşov - Unirea Tărlungeni 6-0 / Rezultat final
Braşov: LIVETEXT FC Braşov - Unirea Tărlungeni 6-0 / Rezultat final

De la ora 11.00, pe Stadionul ICIM, a început partida amicală dintre FC Braşov şi Unirea Tărlungeni.

Testul-şcoală se dispută pe parcursul a două reprize de câte 60 de minute. După prima parte a jocului, scorul este 0-0, dar tehnicianul "stegarilor", Viorel Moldovan a utilizat în prima jumătate fotbaliştii care au evoluat mai puţin în primele meciuri ale sezonului.

FC Braşov (repriza I): Kajcsa - Oros, B. Nicolae, Nuno Diogo, Cr. Ionescu - Nene, Măldărăşanu, Senin, Bălţoi (min. 35 Chipciu) - Dedu, Piţurcă.

Primul mitan a fost sărac în faze de poartă, singura mare ocazie a fost ratată de Dedu, care a trimis în bară din zece metri, în minutul 10. În rest, "stegarii" au dominat de la un capăt la altul primele 60 de minute, dar fără a-şi crea situaţii clare de a marca.

A început repriza secundă. Viorel Moldovan a trimis în teren "piesele grele".

FC Braşov (repriza a II-a): Mincă - Voicu, Abrudan, N. Constantin, Ezequias - Roman, Grigore, Ilyes, C. Munteanu - Hadnagy, Piţurcă

La cinci minute de la reluare, Piţurcă a trimis pe lângă din şase metri, după o centrare venită de la Abrudan.

min. 83 - GOOL FC BRAŞOV !!! Cătălin Munteanu a executat ideal un corner, mingea a ajuns la Nae Constantin, iar acesta a înscris cu o lovitură de cap din şase metri, plasată sub bară !!! 1-0.

min. 87 - penalty FC Braşov, după un fault asupra lui Hadnagy. Robert Ilyes execută fără greşeală lovitura de pedeapsă şi majorează diferenţa. 2-0.

min. 97 - Roman a pătruns în careu şi a şutat plasat, din 11 metri, punctând pentru 3-0.

min. 101 - Hadnagy a reluat în poarta goală, după o eroare a portarului advers. 4-0 !!!

min. 103 - descătuşare "stegară": după un balon care a circulat pe traseul Roman - Munteanu - Ilyes, ultimul a marcat din cinci metri

min. 105 - la ultima fază a meciului, Roman a scăpat singur spre poartă şi l-a învins pe portarul advers SCOR FINAL 6-0 !!!

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite