Kronospan ajută copiii cu dizabilităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania a investit 5.000 de euro în renovarea a două săli de terapie şi o sală de joacă, necesare în recuperarea copiiilor cu autism, Sindrom Down sau ADHD.

Copiii cu dizabilităţi, aflaţi în evidenţele Asociaţiei „Copiii de cristal" se pot bucura acum de condiţii mai bune în recuperarea lor, graţie Companiei Kronospan, care a decis să dea o mână de ajutor pentru ca micuţii să poată duce o viaţă aproape normală. Astfel, compania a reamenajat şi renovat a trei săli, două de terapie şi una de joacă, care acum pot asigura succesul terapiei de recuperare.

„Noi, cei de la Kronospan, susţinem tinerii şi copiii, iar Asociaţia «Copiii de cristal» este singura care se ocupă de copiii cu dizabilităţi. Aici se face o muncă extraordinară şi este foarte important să existe terapeuţi, care să se ocupe de tinerii cu dizabilităţi, care au şansa de a face altceva şi de a duce aproape o viaţă normală. Tocmai de aceea noi i-am susţinut şi am renovat trei dintre clasele care există aici, în care am investit materiale în valoare de 5.000 de euro, cum ar fi parchet, lambriuri, PAL, mobilier. Suntem foarte mândri de ceea ce am realizat şi facem un apel şi către celelalte companii din Braşov să se implice şi să susţină Asociaţia «Copiii de cristal»", a spus Oana Bodea, manager PR al companiei Kronospan.

Peste 100 de familii, în evidenţele Asociaţiei

Investiţia financiară a fost bine venită.  „Am văzut că cei de la Kronospan au ajutat şi alte ONG-uri şi am făcut un apel către ei, fiindcă nu mai puteam face nimic să reparăm sălile de clasă. Copiii s-au bucurat foarte mult când le-au văzut", a spus Gabriela Plopeanu, preşedinta Asociaţiei „ Copiii de cristal".

La ora actuală, Asociaţia are în evidenţă 124 de familii care au copii cu dizabilităţi. Majoritatea sunt din Braşov, dar provin şi din Dâmboviţa şi Prahova. Cel mai mic bolnav are 2 ani şi 4 luni, iar cel mai mare este în vârstă de 33 de ani.

O mână de ajutor la Stupini

La începutul acestui an, compania Kronospan s-a implicat şi în renovarea dispensarului din Stupini, pe care l-a adus la standarde occidentale. A fost schimbat tot mobilierul şi a fost construită o rampă pentru accesul persoanelor cu handicap. Investiţia totală s-a ridicat la peste 120.000 de lei. La dispensarul din Stupini sunt înscrişi în jur de 2.500 de braşoveni.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite