Karatiştii braşoveni au înregistrat o nouă victorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Seitz Adina a obţinut medalia de aur Foto. Dragoş Chiru
Seitz Adina a obţinut medalia de aur Foto. Dragoş Chiru

Braşovul a găzduit unul dintre cel mai importante evenimente sportive de arte marţiale din Braşov, Shoto Cup JKA 2012 ediţia a VI-a. Competiţia s-a desfăşurat ieri, la Şcoala Generală nr. 25 din Răcădău.

Peste 350 concurenţi din 20 cluburi s-au întrecut pe durata a 10 ore la probele de kata , kumite si kumite open individual. Evenimentul a fost ultimul test de pregatire pentru Campionatul European de Karate din aprilie şi a aliniat la start aproape tot lotul naţional de karate SKDUN al României.
Competiţia s-a desfăşurat sub patronajul Federaţiei Române de Arte Marţiale (departamentul de karate SKDUN), organizat de Cs Karate JKA România, coordonat de sensei Chiru Dragos 3 dan cu sprijinul Regiei Publice locale a Pădurilor Kronstadt RA, Şcoala Generală Nr. 25 Brasov.

Clubul organizator de la Poalele Tâmpei a înscris la competiţie 43 de sportivi, reuşind ca la finalul evenimentului să urce de 49 ori pe podium, obţinând 5 medalii de aur, 11 de argint şi 33 de bronz.

„A fost un eveniment extrem de greu pe care clubul braşovean a trebuit să îl organizeze. Lotul JKA şi-a făcut pe deplin datoria prin rezultatele acumulate pe parcursul competiţiei. Nu pot decât să remarc evoluţia foarte bună a sportivei Seitz Adina, care din nou şi-a câştigat probele de kata şi kumite. Pentru noi urmează Cupa Kanazawa din 7 aprilie unde sperăm să aducem rezultate bune", a declarat sensei Dragos Chiru.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite