Braşov: 5 milioane de euro, pentru „Jurassik Park“ la Râşnov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: 5 milioane de euro, pentru „Jurassik Park“ la Râşnov
Braşov: 5 milioane de euro, pentru „Jurassik Park“ la Râşnov

Viitorul parc de distracţii se va întinde pe un teren de patru hectare, concesionat de la Consiliul Local Râşnov. Proiectul a obţinut deja certificatul de urbanism şi este în curs de primire a celorlalte avize.

Parcul va fi construit pe Valea Cetăţii şi este un proiect unic pentru România, existând unul similar în Austria. Aici va fi realizat cel mai mare dinozaur din lume, în mărime naturală. Copiii vor putea afla mai multe despre evoluiţia dinozaurilor“, a declarat, pentru „Adevărul de Seară“, Adrian Veştea, primarul oraşului Râşnov.

20 de dinozauri în mărime naturală

Ineditul proiect va fi realizat la iniţiativa firmei HCR din Sfântu Gheorghe. Lucrările vor începe în toamna anului viitor. „Credem că există suficientă capacitate de cazare şi destule hoteluri în Braşov. Tocmai de aceea vrem să facem un parc tematic, cu 80 de dinozauri, dintre care peste 20 vor fi în mărime naturală. În principiu, îl dorim ca pe un parc interactiv, destinat în primul rand copiilor, dar şi celor mari“, a spus Gabriel Rozorea, fost director al Direcţiei Silvice Braşov, care deţine 50% din HCR, restul acţiunilor fiind în proprietatea lui Arpad Sarkany.

Citiţi mai multe amănunte în Adevărul de Seară!

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite