Braşov: Jumările şi ţuica au făcut senzaţie la deschiderea Slow Food (FOTOGALERIE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Jumările şi ţuica au făcut senzaţie la deschiderea Slow Food (FOTOGALERIE)
Braşov: Jumările şi ţuica au făcut senzaţie la deschiderea Slow Food (FOTOGALERIE)

Ediţia din luna octombrie a Târgului Slow Food a adus produse tradiţionale de toamnă. Pastrama, jumările, gemurile şi zacusca nu lipsesc de pe tarabe.

Mai multe imagini, AICI!

Nici ţuica tradiţională nu a fost uitată, iar braşovenii au putut degusta puţin încă de dimineaţă. Noutăţile târgului sunt uleiul presat la rece de Cluj, brânza de ceai cu chimen şi mierea de Vrancea. Mâine la prânz va fi organizat şi brunch-ul tradiţional, în Piaţa Enescu. Preţul bufetului este de 25 de lei de persoană.

Ca şi la celelalte ediţii ale târgului Slow Food, păstrăvul afumat în cetină a fost la mare căutare. Preferate de braşoveni au fost şi mezelurile tradiţionale româneşti, produse în zonele Rupea, Făgăraş sau Lăpuş-Maramureş. Brânza din zona Branului a avut mare succes.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite