Julien Dupont şi-a dat întâlnire cu Dracula

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul cei mai cunoscuti rideri de freestyle şi trial moto din lumea fost în wwekend la Bran unde a vrut să vadă dacă legendele pot deveni realitate.

În lume circula sute de legende despre Contele Dracula şi vampiri. Toate însă au ceva în comun: Castelul Bran. Celebrul rider Julien Duponta venit în weekend la Braşov pentru a vedea dacă aceste legende sunt adevarate, dar şi pentru a da o tura cu motoru.

Julien a aflat nenumarate legende care circulă în jurul Castelului Bran, însă una i-a atras cel mai mult atenţia. În apropierea castelului este o cruce care, odată atinsă face ca acea persoana să devină neînfricată.  Julien a respectat întocmai tradiţia şi a atins crucea. ŞI spune că legenda s-a adeverit. Rider-ul a făcut cele mai nebuneşti cascadorii la Castelul Bran.

Julien Dupont s-a îndrăgostit de motoare  înainte să înveţe să meargă. „Am început să merg pe motocicletă datorita tatalui meu, care obişnuia să mă ia cu el pe motocicletaă, într-un rucsac special, când avem sase luni", a spus Julien Dupont.

Cunoscut în întreaga lume

Tânărul expert în cascadorii urbane şi realizator al celui mai aplu show moto de televiziune din lume, Ride the World. Chiar dacă are numai 29 de ani, francezul are o vasta experienţă în acest domeniu. A participat la multe spectacole de acest gen în Franta, Olanda, Spania, Norvegia, etc. De fiecare dată a reuşit să uimească asistenţa cu show-uri de zile mari şi cascadorii demne de cele mai interesante filme de acţiune.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite