„Jules Verne”, epuizat încă de la ora 7.30 în Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Frigul şi fulgii de zăpadă nu i-au împiedicat pe braşoveni să vină încă de la primele ore ale dimineţii la chioşcurile de ziare pentru a-şi procura primul număr din colecţia „Jules Verne".

ORA 6.00 - Cartierul Tractorul În multe zone ale oraşului, cozile s-au format încă de dinainte de a se deschide chioşcurile de ziare. „De când am deschis chioşcul aveam câţiva pensionari la rând. Era ca pe vremuri la coadă, la lapte, ţinând cont că era ora 5.00, când am venit eu. S-au epuizat foarte repede cărţile", ne-a spus Andrei Benedec, gestionar la unul dintre chioşcurile din cartierul Tractorul.

image

ORA 6.50 - Gara Centrală Şi în zona Gării volumul „20.000 de leghe sub mări" s-a vândut la pâine caldă, astfel că încă de dinainte de ora 7.00 ziarul „Adevărul" nu se mai găsea pe tarabe. „Am avut 40 de bucăţi şi s-au terminat. Fiind o zonă de tranzit, toată lumea care a trecut a luat câte o carte, că fiecare are acasă un copil sau un nepoţel", ne-a spus Mihai Capră, vânzător.

image

ORA 7.30 - Centru Cei care au ajuns în zona centrală au avut mai multe şanse de a-şi procura un volum din noua colecţie lansată de „Adevărul", numai că la 7.30 şi în această zonă s-au epuizat toate volumele. „Vreau să-mi iau întreaga colecţie, fiindcă am citit în copilărie Jules Verne, dar am avut cărţile de la bibliotecă. Am avut noroc că am prins ultima carte la chioşcul din Piaţa Star", ne-a explicat Marian Florea, student.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite