Braşov: Complex rezidenţial la Spitalul Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Complex rezidenţial la Spitalul Judeţean
Braşov: Complex rezidenţial la Spitalul Judeţean

În plină criză financiară, în timp ce multe apartamente rămân nevândute, un dezvoltator imobiliar spaniol investeşte 24 de milioane de euro în ridicarea unui ansamblu de locuinţe cu apartamente şi garsoniere de lux, dar şi duplexuri şi penthouse-uri.  

Complexul rezidenţial se ridică în spatele Spitalului Cinic Judeţean de Urgenţă. Ansamblul denumit „Privilegio“ Braşov, va conţine şi un bloc de 11 etaje. În total vor fi construite 156 de apartamente, în 36 de versiuni, de la garsoniere, la penthouse-uri. Complexul va deţine şi 156 locuri de parcare subterane şi 15 locuri de parcare supraterane. Suprafaţa totală a proiectului este de aproximativ 16.000mp pentru apartamente şi aproximativ 1.500mp, pentru galerii comerciale.

Lucrări începute

Construcţia locuinţelor a demarat joi, iar firma investitoare îşi doreşte ca întreg ansamblul să fie finalizat în cel mult doi ani. În această perioadă, doritorii îşi pot alege tipul de locuinţă dorit, modul de plată şi pot încheia contractele de vânzare–cumpărare. „Oferim consultanţă financiară pentru toţi cei care doresc să cumpere apartamente prin credite ipotecare, inclusiv prin programul Prima Casă“, se menţionează într-un comunicat al dezvoltatorului imobiliar.

În ansamblul „Privilegio“, cel mai mic preţ îl vor avea garsonierele care vor costa 52.035 euro, iar cel mai mare preţ îl vor avea duplexurile, care nu vor fi mai ieftine de 337.530 euro. Sumele nu includ TVA.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite