Braşov: Jefuită şi încuiată în dormitor de hoţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Jefuită şi încuiată în dormitor de hoţi
Braşov: Jefuită şi încuiată în dormitor de hoţi

O bătrână de 75 de ani din comuna Cristian s-a speriat de moarte după ce a fost atacată în propria casă de doi tineri cu cagule de faţă.

Hoţii au intrat în locuinţa bătrânei în noaptea de marţi spre miercuri, după ce au spart unul dintre geamurilei casei. După ce au încuiat-o pe bătrână în dormitor, indivizii au furat mai multe bunuri, printre care şi un portofel, în care se aflau 400 euro şi 400 lei.

După ce au dat spargerea, hoţii s-au făcut nevăzuţi. După câteva ore, femeia a reuşit să iasă din dormitor şi a anunţat Poliţia. Oamenii legii au reuşit să dea de urma suspecţilor şi i-au reţinut, reuşind să recupereze şi banii furaţi.

 „Cei doi suspecţi în acest caz, Marius I.,20 ani, şi David N.,17 ani, au fost prezentaţi instanţei de judecată,care a emis pe numele lor mandate de arestare preventiva, pe 29, respectiv 19 zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie, violare de domiciliu şi lipsire de libertate în mod ilegal“, a precizat comisarul şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite