Jazz şi recitaluri în foaier, noi spectacole la Opera Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Opera Braşov păşeşte pe un drum nou şi, alături de stagiunile de excepţie, va introduce două tipuri noi de abordare a spectacolelor. Astfel, sâmbătă sunteţi invitaţi la o seară de jazz, îmbinată cu dansuri înălţătoare ale baletului Operei, iar duminică puteţi lua parte la o seară de recitaluri în foaier.

Jazz-ul, muzica selectă şi nobilă a intelectualilor, va putea fi ascultată, începând cu acest weekend, şi la Opera Braşov. „Intenţionăm să dezvoltăm proiectul pilot, pe care îl lansăm sâmbăta aceasta, în cazul în care publicul îşi manifestă interesul. Spectacolul reprezintă o nouă dimensiune pentru public şi o nouă deschidere pentru artiştii nostri. Poate peste un an sau doi vom ataca şi tipul de operă rock", a declarat Cristian Mihăilescu, directorul Operei Braşov.

Sâmbătă, de la ora 18.30, pe scena Operei Braşov vor urca arhitectul şi pianistul Marius Popp, „un adevărat patriarh al jazz-ului“ şi inginerul Mike Godoroja, împreună cu Blue Spirit. „Am încercat ca între muzica arhitectului şi a inginerului să adăugăm partea vizuală, astfel că balerinii Operei vor dansa jazz şi blues, în premieră absolută", a mai adăugat maestrul Cristian Mihăilescu. Pentru spectacolul complet „Jazz la Operă" preţul biletelor de intrare variază între 10 şi 20 de lei.

Solistul Valentin Marele

image

Soliştii Valentin Marele, Valentina Mărgăraş, Ioana Mărgărit, Anda Pop, Maria Petcu şi Nora Vlad, acompaniaţi la pian de Ovidiu Mezei vor oferi duminică, de la ora 18.30, un „Caleidoscop muzical“. Recitalul din foaier va oferi melomanilor braşoveni prilejul de a asculta o varietate de genuri muzicale, de a asculta şi recita poezii şi de a socializa cu soliştii lor preferaţi. Întălnirea între prieteni, din frumosul foaier al Operei Braşov, va fi un bun prilej ca muzica să se împletească cu poezia. Intrarea va fi liberă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite