Braşov: Jasmine, Nadine şi The Marker reprezintă România la „Cerbul de Aur” (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Jasmine, Nadine şi The Marker reprezintă România la „Cerbul de Aur” (VIDEO)
Braşov: Jasmine, Nadine şi The Marker reprezintă România la „Cerbul de Aur” (VIDEO)

La ediţia de anul acesta a Festivalului "Cerbul de Aur", care va avea loc la Braşov, între 2 şi 7 septembrie, Jasmine, Nadine şi The Marker reprezinta ţara noastră, după ce au câştigat preselecţia organizată marţi de TVR.

100 de concurenţi români s-au înscris la preselecţia organizată de TVR pentru  „Cerbul de Aur”. Dintre aceştia, 12 au fost selectaţi pentru audiţia care a avut loc pe 7 iulie. Cei trei câştigători i-au avut concurenţi pe: Mihai Radu, Tatiana Cergă, Tabassco feat Ovi, Trupa 112, Crayz Win, Dora, Irina Popa, Souncheck şi Ramona Hanganu.

Jasmine (vezi video mai jos) este studentă a Facultăţii de Muzică din cadrul Universităţii "Spiru Haret" şi făcut parte din trupa OOPS. În 2007, ea a câştigat premiul III pentru cea mai bună piesă şi premiul special al juriului pentru cea mai bună voce la festivalul "Discovery International Music", organizat la Varna, Bulgaria. În curând, ea va lansa primul său album solo.



Nadine este licenţiată Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti şi este backing-vocal în trupa Loredanei Groza, Agurida. În 2003, ea a obţinut premiul I la concursul internaţional "Slavianskii Bazar", organizat în Belarus, iar în 2007 a colaborat cu trupa Voltaj.



Trupa The Marker s-a format în 2008, la iniţiativa lui Paul Mateş şi Andrei Prodan. Ulterior, acestora li s-au alăturat Octav Capotă şi Claudiu Ursache.



Ediţia de anul acesta a Festivalului "Cerbul de Aur" va reuni 24 de concurenţi din 20 de ţări (Armenia, Australia, Azerbaijan, Belgia, Bulgaria, China, Cipru, Estonia, Finlanda, Israel, Italia, Macedonia, Malta, Marea Britanie, Moldova, Norvegia, Rusia, Spania, Turcia şi Ucraina), la care se adaugă cei trei reprezentanţi ai României.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite