Braşov: Jandarmii braşoveni au trecut pe butelii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Jandarmii braşoveni au trecut pe butelii!
Braşov: Jandarmii braşoveni au trecut pe butelii!

Conducerea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Braşov a trebuit să apeleze la măsuri „de urgenţă“ pentru contracararea sistării alimentării unităţii cu gaz metan: montarea de boilere electrice pentru prepararea apei calde şi aprovizionarea popotei unităţii cu butelii pentru aragaz.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Braşov, lt. Ciprian Aldea, toată „tărăşenia“ a apărut în primăvara acestui an, atunci când conducerea Inspectoratului a cerut verificarea consumului de gaz al unităţii. „În primăvara acestui an s-a constatat existenţa unor pierderi pe reţeaua de alimentare cu gaz metan, iar conducerea Inspectoratului a solicitat furnizorului sistarea alimentării până la remedierea deficienţei. Ulterior s-a constatat că pierderile au apărut în conducta noastră, dar într-o porţiune care trece prin curtea unei unităţi militare a MapN. S-a făcut o evaluare şi reparaţia ar costa circa 7 miliarde de lei vechi. Am informat Inspectoratul General de Jandarmi şi aşteptăm un răspuns“, a precizat lt. Aldea.

Din acel moment unitatea de jandarmi a rămas fără gaz metan, fiind necesar să se apeleze la soluţii de rezervă. Potrivit conducerii IJJ, în această perioadă s-au avansat către Bucureşti mai multe propuneri de remediere a situaţiei, care se află, însă, şi la acest moment, în stadiul de „analiză“.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite