Ioan Neculaie vinde hotelul Bodoc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Judeţean Covasna şi Consiliul Local Sfântu Gheorghe vor să cumpere Hotelul Bodoc, din Sfântu Gheorghe, imobil deţinut de omul de afaceri braşovean  Ioan Neculaie. Preţul complexului hotelier a fost stabilit la peste un milion de euro, potrivit unui proiect de hotărâre al CJ Covasna.

Potrivit documentului postat pe site-ul Consiliului Judeţean Covasna, preţul de vânzare a imobilelor care fac parte din complex este de 1.078.000 de euro, din care cota parte a judeţului Covasna este de 539.000 euro, plătibilă în lei la cursul BNR leu/euro practicat în ziua efectuării plăţii. În expunerea de motive, preşedintele CJ Covasna, Tamas Sandor, subliniază că achiziţionarea complexului hotelier s-ar face în proprietatea privată a judeţului Covasna şi a municipiului Sfântu Gheorghe, în cote egale.

Omul de afaceri Ioan Neculaie a declarat că nu este mulţumit de suma oferită de autorităţi, dar este hotărât să vândă hotelul chiar şi în aceste condiţii.

Nu îl vând din cauza problemelor financiare ci pentru a nu mai face alte credite la bănci. Doar renovarea hotelului a costat un milion de euro şi este normal să nu fiu mulţumit de suma oferită. Preţul corect s-ar ridica undeva la cinci milioane de euro. Însă, fiind vremuri de criză, trebuie să mă mulţumesc şi cu puţin", a menţionat Ioan Neculaie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite