Ioan Garbiş a fost condus pe ultimul drum FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Garbiş a fost condus pe ultimul drum Foto. Stelian Grăjdan
Ioan Garbiş a fost condus pe ultimul drum Foto. Stelian Grăjdan

Bărbatul a murit în accidentul provocat de Şerban Huidu şi, ironia sorţii, era un mare fan al Cronicii Cârcotaşilor.

Ioan Garbiş a fost condus, miercuri, pe ultimul drum, de către rude şi prieteni. Bărbatul a fost înmormânat în cimitirul care aparţine Bisericii greceşti din centrul Braşovului. Zeci de persoane au ţinut să-i aducă un ultimul omagiu lui Ioan Garbiş, un om modest, discret şi un mare fan al Cronicii Cârcotaşilor. Familia Huidu şi postul de televiziune  Prima TV au trimis câte o coroană de flori, prin care şi-au exprimat regretul pentru cele întâmplate.

„Oamenii ca el ar trebui să rămână pe Pământ. Ironia sorţii, el era un mare fan al lui Şerban Huidu. Acum, nu ne rămâne decât să ne rugăm pentru sufletul lui. Eu nu sunt fan a lui Şerban Huidu, dar i-ar recomanda să fie un pic mai smerit, fiindcă a luat viaţa prea în bombeu. Ar fi cazul să se ocupe mai mult de copiii lui. Dacă ar fi după mine, eu nu i-aş mai da voie să conducă niciodată", a declarat o cunoştinţă a lui Ioan Garbiş, Elena Petroşanu.  

Click pe poze pentru galerie foto:

Foto: Stelian Grajdan Foto: Stelian Grajdan Foto: Stelian Grajdan

Ioan Grabiş, om modest şi rafinat

La înmormântare a venit şi fosta soţie a lui Ioan Garbiş, Cristina Lapis, preşedinta Asociaţiei „Milioane de Prieteni". „Era un om ca toţi oamenii. Acum nu mai contează dacă era bun sau rău. O viaţă de om spulberată, care nu merita sfârşitul ăsta! Era un om discret, căruia nu-i plăcea să se vorbească despre el. Nu am ce să îi reproşez lui Şerban Huidu. Doar el şi familia lui îşi pot reproşa ceva ", a declarat Cristina Lapis. Vizibil marcată de moartea fostului ei soţ, femeia a declarat că poate Ioan Gabriş nu a murit degeaba şi modul dramatic în care şi-a pierdut viaţa ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru toţi şoferii amatori de viteză.

Toţi cei care l-au cunoscut pe Ioan Garbiş au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui. „Nini, cum îi spuneam noi, era un timp extraordinar de vesel, cu un simţ al umorului foarte dezvoltat. Era un timp deosebit de educat, de fin, citea foarte mult. Întotdeauna spunea că nu vrea să sufere atunci când va muri. Şi uite că dintre toţi cei trei, el a fost cel care a suferit cel mai mult, pentru că a mai trăit câteva ore", a spus Dan Săvescu, fost coleg de liceu.

Huidu, cercetat pentru ucidere din culpă

Vineri va fi înmormânată şi ultima victimă a accidentului provocat de Ştefan Huidu, Magda Drăghici. Femeia va fi condusă pe ultimul drum exact în ziua în care Şerban Huidu este aşteptat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov pentru a i se prezenta materialul de urmărire penală. Mai exact, va lua la cunoştinţă acuzaţiile care i se aduc. Procurorii au început deja urmării penale împotriva lui Şerban Huidu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite