Inundaţii la Belin. Victime omeneşti şi locuinţe luate de apă (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O rupere de nori a făcut ravagii aseară în localitatea covăsneană Belin. 300 de gospodării au fost inundate, iar o femeie a ajuns în stare critică la spital.

Apele au crescut atât de repede, încât oamenii nu au apucat să salveze mai nimic din calea lor. 300 de gospodării au fost inundate, iar o bătrână a fost surprinsă de viitură. Femeia a fost găsită mai târziu de localnici şi a fost dusă de urgenţă la spital. Bătrâna este internată la terapie intensivă, în stare critică.

Întreaga localitate covăsneană este devastată de puterea apelor. Două poduri şi cinci podeţe au fost măturate de viitură, iar drumul judeţean 103 E, care face legătura între Sfântu Gheorghe şi Baraolt, este blocat. 95 de fântâni au fost inundate şi reţeaua de apă este distrusă pe mai mulţi kilometri. Apele au pătruns chiar şi în clădirea în care funcţionează primăria localităţii.

Zeci de echipaje de intervenţie se străduiesc acum să scoată apa şi mâlul din sutele de locuinţe inundate.

Update ora 08.30

Femeia care a ajuns la spital şi-a pierdut viaţa în cursul nopţii trecute. Femeia a fost luată de viitură şi a fost găsită mai târziu de localnici, în stare critică. Eforturile medicilor, depuse pentru salvarea acesteia, au fost zadarnice.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite