Braşov: Întrecere între cai şi cai putere la Râşnov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Întrecere între cai şi cai putere la Râşnov
Braşov: Întrecere între cai şi cai putere la Râşnov

Râşnovul va fi atracţia acestui sfârşit de săptămână pentru turiştii care vor să admire cele mai frumoase rase de cai, dar şi cele mai puternice maşini de teren şi ATV-uri.

 „Zilelor Râşnovului” vor continua weekendul acesta cu două evenimente devenite tradiţionale pentru aşezarea transilvană, ,,Festivalul Ecvestru” şi ,,Festivalul Off-Road”.
Cu această ocazie, turiştii vor putea descoperi „concurenţa” dintre cavalerii timpurilor moderne, veniţi la Festivalul Off-Road pe cai-putere, şi cavalerii inspiraţi de istoria Cetăţii Râşnov, veniţi călări sub zidurile fortăreţei, la Festivalul Ecvestru.  În cele două zile de sărbătoare prin oraş vor defila trăsuri şi căruţe rustice, iar copiii vor avea şansa să călărească gratuit un ponei. Din program nu vor lipsi nici cascadoriile spectaculoase cu cai, demonstraţiile de dresaj efectuate de specialişti, urmate de sărituri peste obstacole şi un concurs de frumuseţe cabalină. Duminică va fi organizat şi concursul pentru caii de tracţiune.

Şi pentru amatori

În schimb, la competiţiile de off-road vor putea participa atât experţii în domeniu, cât şi amatorii care vor să-şi testeze puterea maşinilor personale, fiind amenajate trasee distincte pe categorii. Concursul va avea două secţiuni: secţiunea auto open (Buggy) şi secţiunea ATV. Proba de trophy se va desfăşura pe un traseu de pădure ce leagă Valea Cetăţii cu Valea Cărbunarilor. Proba Superspecială se va desfăşura pe un traseu de câmp accidentat de 600 de metri.
În cele două zile, în localitate vor avea loc şi numeroase spectacole folclorice şi de dans.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite