Braşov: Festival Internaţional de scurt metraje

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Festival Internaţional de scurt metraje
Braşov: Festival Internaţional de scurt metraje

Braşovul va găzdui mâine un Festival de scurt metraje.  Turneul „Spune pe scurt“ a început pe 16 septembrie la Buzău, s-a desfăşurat în 26 de oraşe din ţară,  şi se va încheia mâine, la Braşov.

Festivalul „Spune pe scurt“ se adresează atât tinerilor aspiranţi în domeniului cinematografic, cât şi celor care doresc să-şi promoveze producţiile.

La Braşov, evenimentul se va desfăşura la Casa de Cultură a Studenţilor, începând cu ora 18.30. Practic, timp de patru ore vor fi prezentate, sub formă de scurt metraje, 18 filme realizate în 11 ţări. Filmele care urmează să fie prezentate în faţa publicului braşovean au fost atent selecţionate şi sunt incluse în mai multe categorii. Astfel, pentru destinderea publicului vor rula filme de ficţiune, experimentale şi documentare, toate fiind de scurt metraj, realizate de case de producţie, şcoli de film sau producători independenţi.

În plus, în program vor fi incluse şi scurt metraje filmate cu telefonul mobil, dar şi scurt metraje de animaţie.

Preţul unui bilet de intrare este de zece lei şi se poate  cumpăra de la casieria Casei de Cultură a Studenţilor, de pe Bd. Eroilor nr. 29.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite