Braşov: Cantonament în Poiană pentru Internaţional Curtea de Argeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii lui FC Internaţional Curtea de Argeş au plecat în această dimineaţă spre Poiana Braşov, pentru un stagiu de pregătire care va dura 6 zile.

Antrenorul Ştefan Stoica speră ca în acestă perioadă de întreruperea a campionatului, pentru meciurile pe care România le va susţine cu Franţa şi Austria, să refacă moralul jucătorilor săi.

Gruparea patronată de Benone Lazăr nu a câştigat niciun punct pe teren propriu în noul sezon, fiind învinsă categoric în ultima rundă de FC Braşov, care s-a impus la Mioveni, cu scorul de 3-0.

Altfel, la finalul cantonamentului de 6 zile de la munte, argeşenii vor susţine un amical cu Universitatea Craiova, programta sâmbătă,  5 septembrie, la Curtea de Argeş, cu începere de la ora 11.00.

Voi scoate untul din jucătorii mei pentru că trebuie să avem evoluţii mai bune de la meci la meci. În momentul de faţă nu sunt mulţumit de randamentul băieţilor, dar sper ca rezultatele să apară după această perioadă de pauză. Această întrerupere vine foarte bine pentru noi, întrucât avem foarte multe lucruri de pus la punct“, a comentat „Mourinho“ Stoica.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite