Braşov: Interlopul Alen Moisin este acum în faţa judecătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Interlopul Alen Moisin este acum în faţa judecătorilor
Braşov: Interlopul Alen Moisin este acum în faţa judecătorilor

Dosarul de infracţiuni informatice în care este judecat interlopul braşovean va fi cel mai probabil amânat din cauza grevei magistraţilor. Se va lua însă o hotărâre în privinţa cercetării lui în stare de arest sau în libertate.

La începutul lunii iunie, Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Antidrog Braşov a anihilat o reţea de 12 persoane care solicita prin mesaje de e-mail datele personale de identificare şi PIN-urile cardurilor de credit de la clienţii unei bănci comerciale. Odată primite aceste date, transferau banii de pe carduri în conturile lor. Între timp, poliţiştii au mai identificat încă cinci infractori.

În 22 iulie a fost reţinut şi Alen Moisin în acest caz. Interlopul este acuzat de „apartenenţă la un grup infracţional, constituit în vederea săvîrşirii de infracţiuni informatice“ şi „complicitate la fraudă informatică“. În 4 august instanţa a decis cercetarea lui în stare de arest preventiv, alături de alţi opt complici de-ai săi. La începutul lunii septembrie magistraţii au prelungit măsura. 


Vom reveni cu amănunte din procesul de astăzi

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite