Întâlnirea pasionaţilor de Boardgames, la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Întâlnirea pasionaţilor de jocuri pe tablă (boardgames) va avea loc luni seara. Foto: www.boardgames-blog.ro
Întâlnirea pasionaţilor de jocuri pe tablă (boardgames) va avea loc luni seara. Foto: www.boardgames-blog.ro

Pentru că şi adulţii au nevoie să se joace din când în când, fie să-şi dezvolte anumite abilităţi, fie numai pentru a se binedispune după o zi de muncă, în fiecare seară de luni, începând cu ora 19.00, la Ceai et caetera va avea loc întâlnirea pasionaţilor de jocuri pe tablă (boardgames).

Cu această ocazie vor fi prezentate jocuri noi. La ceainărie sunt invitaţi atât braşovenii pasionaţi de boardgame-uri cât şi cei care vor să afle mai multe despre acest tip de divertisment.

Drepturi şi obligaţii

Membrii clubului au atât drepturi, cât şi obligaţii. Ei pot alege să joace orice joc care aparţine clubului. În plus, la intâlniri, membrii pot folosi orice joc deţinut de club atât în cadrul ceainăriei, cât şi sub formă de împrumut pentru acasă.

Dacă vreţi să beneficiaţi de toate aceste lucruri veţi plăti o taxă lunară de 20 lei. Cu această sumă se vor achiziţiona jocuri/extensii noi în club sau se vor înlocui piesele de joc uzate. Obligaţia principală este de a păstra jocurile în cele mai bune condiţii, astfel încât toţi cei interesaţi să poată beneficia de ele.

La dispozitia clientilor ceainăriei, vor fi gratis jocurile: Coloniştii din Catan - bază, Carcassonne, Ticket to Ride Europe şi Dixit. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite