Braşov: Întâlnire a pasionaţilor de aeromodele, la Săcele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Întâlnire a pasionaţilor de aeromodele, la Săcele
Braşov: Întâlnire a pasionaţilor de aeromodele, la Săcele

În perioada 31 iulie - 2 august pe modelodromul din Săcele, lângă strada Câmpului, se va desfăşura cea de-a VI-a ediţie a „Zilelor Hobby Construct”.

Devenită déjà tradiţie, întâlnirea pasionaţilor de aeromodele va aduna la Săcele aproximativ 50 de piloţi din toată ţara. Fie profesionişti, fie începători, cu toţii s-au înscris astăzi şi au dat drumul staţiilor de radiocomandă. În prima zi a evenimentului cele peste 100 de aeromodele aduse de participanţi vor zbura până la lăsarea întunericului.

Zile pline de adrenalină

Şi sâmbăta se anunţă o zi plină. De la ora 11.00 va începe Rc Model Air Show, o demonstraţie de zbor non-stop, la care vor participa cele mai diverse aeromodele. Seara se va încheia cu un foc de tabără şi cu multă distracţie. Duminică, în ultima zi a evenimentului, piloţii pot zbura până la ora 16.00, până când se vor elibera staţiile RC şi tabăra va fi ridicată. „Acesta nu este un concurs, ci o întâlnire a pasionaţilor de aeromodele de toate vârstele şi din toată ţara. Aici nu există competiţie şi se doreşte ca toată lumea să se simtă bine şi să rămână cu amintiri de neuitat”, declară Dinu Zoltan, unul dintre organizatori.

La sfârşitul manifestărilor, piloţii vor primi o diplomă de participare. Scopul acţiunii este acela de a demonstra publicului larg că aeromodelismul este o activitate de timp liber, care oferă o satisfacţie personală şi profesională. Este o activitate  recreativă care ajută, totodată, la formarea personalităţii în sens pozitiv şi creativ şi care poate fi practicată de oricine.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite