Braşov: Insulele Caraibe aşteaptă fetele frumoase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă îţi place să te admiri în „Click!”, cel mai vândut tabloid din România, nu mai sta pe gânduri, vino la sediul redacţiei „Adevărul de seară” din Braşov, de luni până duminică.

Pregătită cu o ţinută sexy în poşetă şi cu o atitudine naturală, fotografii te vor conduce la studio. Aici vei participa la o şedinţă foto, de scurtă durată, în care poţi cere sfatul fotografilor. „Eu sunt mai ruşinoasă de fel, aşa că şedinţa foto a fost o provocare pentru mine, însă fotografii mi-au arătat alte poze şi m-au ajutat cu sfaturi, ceea ce m-a ajutat”, a povestit Raluca Mihai, una din fetele care au pozat pentru „Click!”.
Doar pentru participare primeşti 100 de lei, dar şi un photobook profesionist. Poza ta va ajunge pe www.click.ro, unde oricine te poate vota.
În funcţie de voturile contorizate, poţi ocupa poziţia de fata zilei, fata săptămânii sau fata lunii, pentru fiecare statut primind noi sume de bani. În cele din urmă, dacă ajungi până în „vârf”,
„Click!” te trimite gratis în Caraibe, împreună cu o persoană dragă. Plus, din buzunarul tău nu vor lipsi 3.000 de euro, pentru ca distracţia să fie în toi.

Dacă esti interesata sa intri in legatura cu fotografii profesionisti, scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Regulamentul concursului CLICK AICI

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite