Institut de cercetare, rămas fără gard, după ce a fost asaltat de hoţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aceştia au furat atât gardul împrejumuior cât şi stâlpii de susţinere. Hoţii nu au mai apucat să-i pună prada la loc sigur fiindcă au fost prinşi de poliţişti.

Patru braşoveni, cu vârste cuprinse între 20 şi 48 de ani, au sustras gardul şi stâlpii de la un institut de cercetare situat pe strada Cucului. Pentru a acţiona în voie, suspecţii au dat lovitura chiar în seara zilei de 1 mai, în jurul orei 23.00.

După ce au încărcat în maşină 19 panouri metalice tip gard şi 18 stâlpi metalici, indivizii au plecat. Pe Bulevardul Griviţei, autoturismul lor a fost tras pe dreapta de poliţiştii Secţiei 2.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că panourile şi stâlpii fuseseră sustrase, cu puțin timp înainte de depistare, prin demontare, din gardul împrejmuitor al unui institut de cercetare din Braşov, cauzându-se un prejudiciu de 7.518 lei. Suspecții au fost prezentați magistraților brașoveni, care au dispus cercetarea lor în stare de libertate,pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat", a precizat comisarul şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite