Industria hotelieră şi-a dat întâlnire la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maestrul bucătar Jakob Hausmann va încânta audienţa la Mobile Cooking Show. FOTO: Arhivă
Maestrul bucătar Jakob Hausmann va încânta audienţa la Mobile Cooking Show. FOTO: Arhivă

Conferinţa Hotelieră şi de Turism din Transilvania a ajuns la cea de-a treia ediţie. Întâlnirea operatorilor din turism va marca împlinirea a 800 de ani de la poposirea cavalerilor teutoni în zonă.

În acest an, organizatorii au ales o locaţie spectaculoasă. Ei au decis ca gazda conferinţei care va începe în 8 iunie să fie Salonul Medieval, din cadrul restaurantului Cetatea Braşovului, deoarece îşi propun să vină cu un concept inedit, pentru un eveniment care nu va însemna doar speech-uri şi proiecţii.

Aici vor fi montate pavilioane medieval, în care comercianţii de profil îşi vor prezenta produsele, alături de meşteşugari. Pe una dintre terasele Cetăţii va fi organizat avea un spectacol de gătit în aer liber - Mobile Cooking Show, unde participanţii sunt invitaţi să deguste bucatele din veselă specific medievală, gătite special pentru ei, de maestrul bucătar elveţian Jakob Hausmann şi de către un cunoscut maestru bucătar, din Germania.

Servicii hoteliere mai bune

Printre cele mai importante teme care vor fi dezbătute, în acest an, la Braşov, se numără şi metodele de îmbunătăţire a serviciilor din domeniu hotelier şi al ospitalităţii. Participanţii vor lua, însă, în discuţie şi teme interesante, precum „Cardul turistic Braşov", prezentat de Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului, alături de modelul spaniol „Gijon card".

Participanţii vor dezbate şi importanţa „Calităţii continue în formarea profesională" şi vor încerca să identifice cele mai bune „Sisteme de E-Marketing şi E-Booking integrate - Cheia succesului în promovarea şi vânzarea unităţilor de cazare", în baza experienţei unor specialişti invitaţi din Germania, Austria, Spania şi Romania.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite