Indivizii care au ţepuit prin SMS 40 de braşoveni rămân în arest încă 30 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătoria Braşov a prelungit mandatele de arestare preventivă cu încă 30 de zile, pe numele celor trei indivizi, acuzaţi că, în decurs de un an de zile, au fraudat prin SMS 100 de persoane din toată ţara, 40 de păgubiţi fiind numai din Braşov.

Vezi aici toate datele despre înşelăciunea comisă prin SMS

Ion Neagu, de 29 de ani, soţia acestuia, Gabriela Neagu, de 19 ani, şi Marius Popescu, de 30 de ani, toţi din judeţul Prahova,  vor rămâne în arestul IPJ Braşov.  A patra persoană cercetată în acest dosar, Ştefan Florentina, de 37 de ani, mama Gabrielei Neagu, este anchetată în stare de libertate fiindcă are în îngrijire un copil mic.

Între timp, numărul celor care s-au lăsat păcăliţi prin intermediul mesajelor a crescut de la 100 la 113.

Până în prezent polițiștii au identificat 113 părți vătămate, din toate regiunile țării,care au fost abordate telefonic de suspecți și, sub pretextul că au câștigat sume de bani sau bunuri la diverse concursuri fictive, au fost înșelate de aceștia cu sume cuprinse între 200 și 300 lei,ca taxe de curierat pentru încasarea premiiilor. Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale a suspecților", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite