Inconştienţă în rândul pietonilor de vârsta a treia. O bătrână traversează un bulevard cu şase benzi printr-un loc nepermis (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Că pietonii traversează strada neregulamentar nu mai este o noutate. Dar când vine vorba de o bătrână, care abia păşeşte şi vrea să traverseze o stradă cu şase benzi prin loc nepermis, este cazul să ne gândim mai bine, dacă şoferii sunt adevăratul pericol în trafic, sau pietonii.

Un braşovean a surprins pe strada Toamnei, zilele trecute, un incident, pe cât de amuzant, pe atât de periculos. O bătrână, care abia păşeşte cu ajutorul bastonului, se hotărăşte să traverseze bulevardul cu şase benzi print-un loc nepermis, chiar dacă, trecerea semaforizată este la aproximativ 50 de metri de locul cu pricina.

Femeia preferă riscul şi apelează la un gest de-a dreptul sinugicaş, ţinând cont că traficul în zonă este foarte intens, dar mai ales că vizibilitatea era redusă din cauza ceţei. Vârstnica reuşeşte să traverseze trei benzi liniştită, dar când să treacă de jumătatea străzii, e la un pas să de accident, noroc că şoferul autoturismului a observat-o din timp şi a fost inspirat să frâneze, astfel că şi ceilalţi şoferi au oprit, iar bătrâna a avut cale liberă să ajungă la destinaţie teafără.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite