Incendiu într-un bloc de opt etaje din Braşov. Aproape 100 de locatari au fost evacuaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 100 de locatari din fostul bloc „Energie şi confort", situat pe Bulevardul Saturn au trecut, azi-noapte, printr-o sperietură groaznică. Ghena de gunoi a blocului s-a aprins, iar două persoane s-au intoxicat cu fum şi au fost transportate la Spitalul Judeţean.

Incendiul a izbucnit în ghena de gunoi a blocului de opt etaje, unde locatarii îşi depozitau deşeurile. Pentru că flăcările se extindeau cu repeziciune spre etajele superioare ale imobilului, toţi locatarii au fost evacuaţi.  

Misiunea pompierilor a fost una dificilă. Ei au intervenit cu patru autospeciale de apă şi spumă şi s-au luptat timp de trei ore să lichideze incendiul. „Au ars toate deşeurile din ghena de gunoi. Din cauza degajărilor maxime de fum am asistat cinci persoane, dintre care două au fost transportate de SMURD la Spitalul Judeţean pentru că s-au intoxicat cu fum", a declarat plutonierul Adrian Lăcătuşu, de la ISU Braşov.

Incendiul a lăsat sute de locatari fără curent electric. Flăcările puternice au afectat coloana principală de alimentare cu energie electrică, contoarele aferente şi instalaţiile electrice de pe casa scării.

Din fericire, niciun apartament nu a fost afectat de incendiu. Pompierii vor stabili, în cursul zilei de astăzi, care au fost cauzele incendiului.  

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite