Încă o persoană arestată în dosarul omorului viceprimarului din Joseni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este vorba despre un bărbat, arestat azi, de Tribunalul Haghita, pentru complicitate la omor calificat şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Meszaros Joszef este acuzat că l-a ajutat pe principalul suspect, Robert Lorincz, să-l ucidă pe viceprimarul Csala Jolt.

„Din probatoriul administrat în cauză până în acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că inculpatul MESZAROS JOSZEF l-a transportat cu autoturismul său pe inculpatul ROBERT LORINCZ până la cabana victimei C.Z. (găsită împuşcată la data de 22 aprilie 2011), iar inculpatul ROBERT LORINCZ ar fi  împuşcat victima.

Uşa cabanei viceprimarului din Joseni

Click pe imaginile de mai sus pentru o fotogalerie cu vila primarului din Joseni!

De asemenea, a rezultat că cei doi inculpaţi au îngropat arma, pe un teren situat în apropierea locuinţei inculpatului ROBERT LORINCZ  din Joseni (acest teren potrivit datelor rezultate din cercetări ar aparţine lui ROBERT LORINCZ). Potrivit probelor administrate, inculpatul ROBERT LORINCZ ar fi dezgropat arma din acel loc după câteva zile şi ar fi îngropat-o pe un alt teren, situat în apropierea locuinţei sale din Joseni (care a rezultat că aparţine victimei)", se arată într-un comunicat de presă remis azi de Parchetul General.  

Principalul suspect al uciderii viceprimarului, Robert Lorincz, este cercetat, în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor calificat şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, în sarcina sa fiind reţinut faptul că, pe fondul unui conflict cu viceprimarul, l-a împuşcat, apoi a îngropat arma crimei. „Cu ocazia cercetărilor inculpatul ROBERT LORINCZ a indicat locul unde a îngropat arma, respectiv în apropierea locuinţei sale din Joseni. În cauză a fost dispusă expertizarea acestei arme. Măsura arestului preventiv al inculpatului ROBERT LORINCZ a fost prelungită de către magistraţii Tribunalului Harghita, la cererea procurorilor, până la data de 23 august 2011", se mai precizează în comunicatul procurorilor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite