Anchetă în impas. Nu se poate dovedi dacă craniul din Covasna este sau nu al Elodiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elodia Ghinescu
Elodia Ghinescu

Specialiştii spun că nu pot face o reconstrucţie facială în acest caz deoarece craniului găsit, în vară, pe malul Oltului îi lipseşte mandibula.

După ce procurorii au sperat că vor face lumină în cazul dispariţiei misterioase a Elodiei Ghinescu, ancheta a ajuns din nou în impas. Anchetatorii au crezut că vor rezolza cazul după ce un craniu ce aparţinea unei femei de aproximativ 40 de ani a fost găsit pe malul Oltului, într-o localitate aflată la doar 40 de kilometri de Braşov. Craniul are peste doi ani vechime şi prezintă o lovitură  în zona tâmplei, deci aparţine victimei unei crime. Citeşte AICI mai multe despre craniul găsit pe malul râului Olt.

Toate aceste coincidenţe i-au făcut pe anchetatori să creadă că ar putea fi vorba despre craniul Elodiei.

Coincidenţele dintre craniul găsit pe malul Oltului şi dosarul Elodia

Potrivit click.ro, craniul a fost trimis la expertiză la Laboratorul de Medicină Legală din Cluj. De aici, a ajuns pe masa doctorului Horaţiu Dinu Drăgănescu, singurul specializat în reconstrucţie facială. Din păcate, am trimis înapoi la IGP craniul «Elodiei». Nu se poate realiza reconstrucţia facială întrucât lipseşte mandibula, foarte importantă pentru un astfel de procedeu", a declarat Dinu Drăgănescu, pentru Click.

Cioacă, client fidel al instanţelor

Între timp poliţistul Cristian Cioacă, principalul suspect în cazul dispariţiei Elodiei, îşi poate vedea de viaţa lui.

Cioacă a picat testul poligraf, la întrebarea „Ai omorât-o pe Elodia?“

Deşi are mai multe dosare penale, nu pare prea afectat. A primit o condamnare de trei ani cu suspendare pentru că a spart e-mail-ul soţiei sale, dar sentinţa nu este definitivă. Mai este acuzat şi de furt între soţi, dar judecarea acestui proces a fost amânată până în ianuarie. Poliţistul ar putea pierde şi veniturile din închirierea garsonierei în care Elodia avea cabinetul. Părinţii avocatei au cerut anularea contractelor de închiriere, iar Judecătoria le-a dat câştig de cauză. Sentinţa a fost însă contestată, iar dosarul s-a mutat la Tribunal.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite