Îmbulzeală la biletele pentru meciul FC Braşov - Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de suporteri braşoveni au făcut coadă în faţa magazinului oficial al echipei galben-negrilor unde s-au pus în vânzare biletle la manşa retur din semifinalele Cupei României, care se va juca Stadionul Tineretului din Braşov.

Încă dinainte de ora 15.00, când s-a dat startul vânzării biletelor, suporterii s-au aşezat la coadă la magazinul clubului braşovean din complexul comercial „Eliana Mall" mai ales că odată cu biletele, primii 4000 de cumpărători au primit în mod gratuit şi DVD-ul „Steagul Roşu Braşov - Anii de glorie", lansat ieri de FC Braşov şi TVR Media.

În 57 de minute, DVD-ul prezintă imagini cu perioada de glorie a echipei FC Braşov, din anii '60 şi '70. Printre partidele memorabile prezentate se numără meciuri care au intrat în istoria acestui club, cum ar fi Steagu Roşu Braşov - Espanyol Barcelona (1966), Steagu Roşu - Beşiktaş Istanbul sau Steaua - Steagu Roşu Braşov (1974).

Preţurile la meciul de săptămâna viitoare pornesc de la 30 de lei şi ajung la 150 de lei, pentru locurile de la fotolii.

Meciul FC Braşov  - Steaua va fi transmis miercuri, 11 mai, de la ora 20.45, la ProTv.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite