Ilyeş, viitorul preşedinte al lui FC Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Experimentatul mijlocaş al stegarilor, Robert Ilyeş, spune că după ce îşi va agăţa ghetele în cui va deveni preşedintele lui FC Braşov. "Mi-a propus Dinu Gheorghe înainte să plece să preiau această funcţie în locul lui", ne-a declarat jucătorul.

Numai puţin de 20 de jucători au plecat de la FC Braşov în această vară. Unii liberi de contract, alţii contra unor sume modeste, către CFR Cluj, Dinamo sau Rapid. În acest moment, doar patru fotbalişti experimentaţi au rămas la echipă: Ilyeş, Kajcsa, Cristescu şi Hadnagy.

"Sperăm să ne descurcăm în sezonul viitor cu puştii care au fost promovaţi la echipă", spune mijlocaşul Robert Ilyeş, care a fost de acord să-i fie redus salariul de 150 de mii de euro pe sezon: "Mai mulţi jucători de la Braşov, nu numai eu, au fost de acord să le fie reduse contractele cu 25%. Primele de anul trecut nu ne-au fost achitate, dar trebuie să-i înţelegem şi pe conducători. Este o criză mare în toate domeniile, nu doar în fotbal. Braşovul este condus doar de domnul Neculaie, nu are alt sprijin, iar banii care vin din drepturile de televizare nu sunt îndeajuns", mărturiseşte Ilyeş, căruia i-a fost propusă funcţia de preşedinte al clubului, încă de pe vremea lui Dinu Gheorghe:

"Înainte să plece, domnul Dinu Gheorghe mi-a spus să vin în locul lui în funcţia de conducere. Am fost de acord, dar deocamdată vreau să mai joc. Dacă nu o să mă mai ţină picioarele, atunci o să îmi pun pe mine costumul".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite