Ikea „vânează” studenţi, ca să-i înveţe meserie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ikea vrea să deschidă un nou magazin în ţară. Foto: Adevărul
Ikea vrea să deschidă un nou magazin în ţară. Foto: Adevărul

Cel mai mare retailer de mobilă din lume a încheiat un parteneriat cu Asociaţia Studenţească BEST Braşov în vederea recrutării de studenţi din anii II şi III, de la Ingineria Lemnului, pentru un stagiu de pregătire.

Oferta este tentantă, mai ales că reprezentanţii companiei suedeze spun că îi vor remunera pe tinerii care aleg să-şi perfecţioneze cunoştinţele prin acest program (atât practic, cât şi teoretic), care reprezintă apoi, o oportunitate de angajare în cadrul societăţii. Cei care doresc să se înscrie trebuie să-şi pregătească un CV şi să complete un formular pe care îl găsesc pe pagina web a BEST Braşov, până la 1 martie.

La începutul lunii martie, reprezentanţii Ikea vor veni la Universitate pentru a-şi prezenta oferta şi a detalia proiectul, care reprezintă apoi o oportunitate de angajare în cadrul companiei.

Magazin Ikea la Braşov?

Totodată, retailerul suedez de mobilă ar putea începe, anul acesta, construcţia celui de-al doilea magazin din România. Printre locaţiile posibile este şi Braşovul. Suprafaţa necesară construirii unui magazin IKEA este de minimum zece hectare.

„Urmărim 20 de parametri ce trebuie cu toţii să fie îndepliniţi, între care: densitatea populaţiei, nivelul mediu al veniturilor, influenţele culturale, distribuţia pe categorii de vârstă şi nivelul educaţiei. Imediat ce va exista un pas nou în privinţa deschiderii urmatorului magazin, vom comunica acest lucru“, a explicat Cornel Oprişan, retail manager Ikea România.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite