Braşov: Identităţile multiple îl ţin pe Tolea în penitenciar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii Tribunalului Braşov au amânat, azi,pentru a patra oară consecutiv, luarea unei decizii în ceea ce priveşte cererea de contopire a pedepselor formulată de Anatolie Ciumac.

Motivul: la dosar nu au ajuns hotărârile pronunţare de Tribunalul Madrid cu privire la pedeapsa executată de basarabean în Spania. Avocatul lui Tolea a găsit şi o explicaţie: "Grefiera care se ocupa de dosar este în concediu. Am luat legătura cu nişte prieteni de-ai mei, care sunt avocaţi, şi hârtiile trebuie să ajungă astăzi", a spus Claudiu Prunaru. Cum avocatul este sigur că va intra în posesia actelor, instanţa a decis să amâne cauza pentru mâine, la ora 10.00. Dacă nici atunci nu sosesc documentele, următorul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 15 iulie.


"Mai bun ca tata"

Chiar dacă s-a amânat pronunţarea, instanţa a decis să îl audieze, azi, pe Ciumac. Acesta a trebuit să le explice magistraţilor, pe îndelete, cât timp a stat în puşcărie în Spania, în ce perioadă şi de ce în anumite documente figurează cu trei nume, respective Alexader Ratco, Anatolie Ciumac şi Anatolie Clamac. După ce i s-a consemnat declaraţia la dosar, Tolea a putut să plece. La ieşirea din Tribunal, basarabeanul nu părea foarte supărat, însă toate gândurile sale s-au îndreptat spre copilul său. Întrebat ce mai face, acesta a răspuns zâmbind: "Creşte şi va fi mai bun ca tata!"

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite