Braşov: Ideea referendumului privind drogurile şi prostituţia face prozeliţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Ideea referendumului privind drogurile şi prostituţia face prozeliţi
Braşov: Ideea referendumului privind drogurile şi prostituţia face prozeliţi

După ce plenul Consiliului Judeţean Braşov a decis organizarea unui referendum referitor la oportunitatea legalizării consumului de droguri uşoare şi a prostituţiei, alte comuntăţi din ţară se raliază la această idee: Caransebeş, Bârlad şi Suceava.

CITEŞTE ŞI:
Braşov: VIDEO Licenţiat în drept, traficant de droguri: "Sunt un idiot!"


În privinţa necesităţii desfăşurării unei asemenea acţiuni, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu a precizat că ea se bazează pe informaţiile pe care le are şi care sunt confidenţiale şi care arată că numărul consumatorilor de droguri la nivelul judeţului Braşov este în creştere şi că există un număr mare de elevi de liceu şi chiar de şcoală generală care consumă droguri. Căncescu a cerut atunci şi altor comunităţi din ţară să organizeze asemenea referendumuri.

Iată că ideea a început să facă noi adepţi: în Caransebeş, judeţul Caraş-Severin, consilierii locali au votat, în unanimitate, organizarea unui referendum local în vederea consultării cetăţenilor cu privire la legalizarea prostituţiei şi la dezincriminarea consumului de droguri uşoare. Referendumul va avea loc, ca şi cel de la Braşov, pe data de 6 decembrie.

Un referendum pe tema prostituţiei şi a legalizării drogurilor este aşteptat şi în oraşul vasluian Bârlad, însă după alegerile prezidenţiale. O organizaţie neguvernamentală, Fundaţia Culturala "Dr. C. Teodorescu", condusă de un medic din acest oras, a lansat o asemenea idee. De asemenea, şi în Suceava a început să fie dezbătută ideea referendumului pe această temă.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite