Braşov: Bărbatul care a căzut de la etajul IV lucra ca zilier (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 28 de ani care lucra la izolarea termică a unui bloc de patru etaje a căzut în gol. În acest moment victima se află sub supraveghere medicală la Spitalul Judeţean de Urgenţe Braşov.

În momentul accidentului, bărbatul lucra la etajul patru al unui bloc situat la intersecţia străzilor Zorilor cu Ciprian Porumbescu. Conform colegului său de muncă şi al martorilor, muncitorul a căzut şi a aterizat pe o porţiune de pământ afânat. „A ieşit catarama aceea cu care era legat la brâu. Colegul meu lucrează de mult timp în construcţii, în plus ştiu că a făcut armata la alpinişti. Era conştient după ce a căzut căci vorbea. A căzut pe spate şi s-a întors singur pe partea cealaltă“, a spus colegul cu care victima lucra în acel moment.

Lucra fără contract de muncă

Cei doi bărbaţi se pare că lucrau ca zilieri, contractaţi fiind de proprietarii apartamentului care locuiesc în Franţa. „Oamenii lucrau în particular pentru că acel apartament rămăsese neizolat fiindcă, atunci când s-a plătit pentru izolarea blocului, proprietarii erau plecaţi în Franţa“, a spus Ileana Solomon. Martorii nu şi-au putut da seama cum s-a petrecut accidentul. „Era agăţat acolo sus pentru că lucra la tencuiala apartamentului. Eu cred că a căzut din neglijenţă ori pentru că s-a rupt funia. Nu-mi pot da seama...“, a declarat Dragoş Sulu, un vecin din bloc.

Un echipaj SMURD a transportat victima la Spitalul Judeţean Braşov, unde este supusă unor analize amănunţite.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite